Strategi för bingo

Bingo är till stor del ett hasardspel, och även om det finns flera strategier har ingen av dem visat sig vara effektiv. Strategierna sträcker sig från att spela bingo online med ett litet antal deltagare till att köpa så många kort som du har råd med. En brittisk matematiker (Tibbet) utvecklade en teori om bingo med 75 bollar, där han menade att ju längre spelet pågår, desto fler nummer som ligger nära nummer 38 delas ut. Denna teori är obevisad. Kom ihåg att bingo är ett underhållningsspel, och spendera dina pengar på ett ansvarsfullt sätt. Det kan vara bäst att sprida ut din bingobudget över veckan för att hålla spelet intressant.

Spel med färre spelare kan öka dina chanser att vinna, men vinsterna är oftast inte lika bra om de inte är garanterade. Så välj ett bingorum på https://casinosvenskaonline.com/bingo/, en bra balans av spel, gratis gåvor, ett chattquiz och njut av att umgås medan du spelar ditt favoritspel. Men glöm inte att vara äventyrlig och ändra spelets format då och då!

Bingomönster

Mönster med 75 och 80 bollar


I varianterna med 75 och 80 bollar är det mönstren som gör spelen roliga och fräscha! Det finns hundratals möjliga vinstmönster. Det finns faktiskt så många att vissa av dem (t.ex. klocka, påsk, ljuskrona) endast används under folkfester för att muntra upp spelarna.

Du behöver inte komma ihåg alla mönster eftersom det oftast bara finns ett mönster per spel. Mönstret är konsekvent och visas under spelen. När du når en vinnande kombination meddelar bingoprogrammet dig och den som ringer. Det är dock alltid bra att känna till grunderna. Här är en kort förklaring av reglerna för bingo online på den här webbplatsen

Ett mönster är en bild som bildas av de namngivna siffrorna på korten. Mönstren kan delas in i tre kategorier:

  • Statiska eller regelbundna bingomönster: dessa måste ritas på varje ruta på kortet och kan inte flyttas. Till exempel bokstäver som E, C, F och siffror.
  • Galet bingomönster: De speciella bingokorten gör att mönstret kan rotera 90, 180 och 270 grader, vilket gör att det blir lite galet på kortet.
  • Wild Bingo-mall: Med dessa bingokort kan du sprida ut mönster på kartan.

Mönster med 90 bollar


I 90-bollsalternativet används 3 fasta och enkla mönster i varje spel, vilket ger spelarna chansen att vinna tre priser i varje spel. Ett bingokort med 90 bollar har 9 rader och 5 rader med totalt 5 nummer per rad. Mönster:

  • 1:a raden : Alla 5 nummer i den första raden på biljetten kallas.
  • 2:a raden: alla 5 nummer i den andra raden kallas.
  • Anschlag : Alla 15 nummer på biljetten kallas.

Detta enkla tillvägagångssätt gör det möjligt för spelarna att köpa flera biljetter åt gången, eftersom fokus ligger på de nummer som kallas, snarare än på ett enda mönster.

Written by Julian Anderson

Smashfreakz delivers Useful and Informative article about Design, Web Resource, WordPress, Top List, Infographic, Inspiration, Photographyand Many more. Our Goals is make Inspirations to all people.

Free Finance UI Kit in Sketch File Format

Free Photographer Resume Template